Tuesday, 9 January 2018

PELUANG CAPAI IMPIAN BERSAMA HAI O

Sahajidah Hai-O Marketing Sdn. Bhd. ditubuhkan pada bulan September 1992. Semenjak penubuhannya, Sahajidah Hai-O Marketing Sdn. Bhd. terus mengorak langkah dan menjadi jenama yang dipercayai dan dikenali dalam kalangan pengguna Malaysia.

Sehingga kini, Sahajidah Hai-O Marketing Sdn. Bhd. begitu sinonim dengan produk yang berkualiti tinggi dan selamat serta menawarkan pelbagai rangkaian produk hebat seperti penapis air, siri pakaian dalam, produk kecantikan, produk keperluan rumah dan tidak ketinggalan siri produk kesihatan yang terkenal semenjak turun-temurun.

Satu peluang perniagaan yang menawarkan ganjaran untuk memotivasikan individu.

Peluang perniagaan Sahajidah Hai-O adalah terbuka kepada semua lapisan masyarakat dengan risiko yang rendah dan kos permulaan yang rendah.

Ia membantu anda membina perniagaan sendiri melalui penjualan produk dan penajaan. Pengedar baru kemudiannya akan menjual produk dan menawarkan peluang perniagaan ini kepada orang lain.

Dengan perkhidmatan yang berkualiti tinggi, sudah tentu perhubungan jangka masa panjang dapat dijaminkan.

Oleh itu, dengan menyampaikan ilmu pemasaran dan penjualan anda kepada ahli kumpulan, anda bukan sahaja membina rangkaian perniagaan sendiri, malah membantu orang lain membina rangkaian perniagaan mereka.

Intisari peluang pendapatan bagi pelan perniagaan Sahajidah Hai-O Marketing adalah penjualan produk yang berkualiti dan perkhidmatan yang ditawarkan serta penajaan.

Sedangkan perniagaan anda berkembang, pulangan turut akan bertambah.

Dalam pelan perniagaan Sahajidah Hai-O, tiada ganjaran yang akan diberi kepada individu yang hanya menaja orang lain semata-mata.

Di Sahajidah Hai-O Marketing, visinya memperkayakan hidup melalui produk berkualiti dan peluang perniagaan yang melangkaui sempadan.

Hai-O Marketing menekankan misi untuk mengubah kehidupan biasa menjadi kehidupan luar biasa melalui produk yang unik dan peluang perniagaan yang berpotensi.

Falsafah Hai-O Marketing:
- Kepuasan Pelanggan: Menyediakan nilai tambah kepada pelanggan dengan menyediakan produk-produk yang berkualiti, dan perkhidmatan kepimpinan.
- Persaingan: Menitikberatkan kelebihan berdaya saing dan kebijaksanaan dalam usaha mencapai kejayaan dan perkembangan yang berterusan.
- Budaya Tempat Kerja: Memupuk dan mempertingkatkan dasar pengetahuan dan ilmu dalam persekitaran pekerjaan untuk memantapkan kerja berkumpulan, dan mencapai matlamat dalam menghadapi apa juga cabaran dalam dunia perniagaan.
- Tanggungjawab: Meningkatkan kepercayaan dan nilai pulangan kepada para pemegang saham.
- Kemasyarakatan: Menghargai setiap jasa dan penghargaan yang dicurahkan oleh masyarakat. Menyalurkan semula sumbangan kepada masyarakat dalam bentuk kewangan atau bantuan ehsan sebagai tanda penghargaan dan terima kasih di atas sokogan mereka. 

Dengan bayaran pendaftran sebanyak RM50, anda layak menjadi pengedar dan mula melangkah untuk mencapai impian mengubah kehidupan lebih baik. Berminat bersama Hai-O, hubungi sama Lokman Ismail - 019-9595917.

No comments:

Post a Comment